Hyvää Joulun Aikaa Ja Onnea Uudelle Vuodelle 2024!

Yhdistyksemme aktiivinen toiminnan vuosi 2023 alkaa olla lopuillaan
ja uuden vuoden toiminnan suunnittelu käynnistyy heti joulutauon jälkeen.

Kiitos kaikille jäsenillemme sekä kumppaneillemme antoisasta yhteistyöstä vuonna 2023.

Tervetuloa Joensuun Seudun Kuulo ry:n kotisivuille

Yhdistyksemme keskeisenä tehtävänä on toimia yhteiskunnassa kaikkien kuulovammaisten tasa-arvoista elämää tukevana ja palvelevana organisaationa. Yhdistys on huonokuuloisten, kuulovammaisten ja tinnituksesta kärsivien arkipäivän yhdysside, edunvalvoja ja puolestapuhuja.

Olemme Kuuloliitto ry:n jäsenyhdistys.
Yhdistyksemme on toiminut aktiivisesti jo vuodesta 1953.
Yhdistyksen toimialueeseen kuuluvat Ilomantsin, Kontiolahden, Liperin, Polvijärven, Rääkkylän, Tohmajärven kunnat sekä Joensuun, Kiteen ja Outokummun kaupungit.

Kuulolähipalvelu

Kuukausittain Kuuloliiton kouluttamat yhdistyksemme vapaaehtoiset antavat lisätukea kuulovammaisten itsenäiseen selviytymiseen ja aktiiviseen kuulolaitteiden käyttöön.

Kuulolähipalvelumme toimii Joensuussa ja Kiteellä.


Kuulokerhot ja kuuloillat

Yhdistyksemme alueella toimii Kuulokerhoja, joiden tapaamisissa kuulet eri asiantuntijoiden näkemyksiä ajankohtaisista asioista. Kuuloon liittyvien asioiden lisäksi vapaamuotoisissa keskusteluissa on esillä muitakin terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Kuulokerhojen lisäksi kuuloilloissamme saat   vertaistukea moniin arjen pulmiiin.
Tapaamisten ajankohdat ja paikat löydät etusivun sivun yläreunan linkeistä. Lämpimästi tervetuloa!

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiset toimivat kuulolähipalvelumme toimijoina ja myös vertaistukena muille kuulo-ongelmista kärsiville. Tapahtumissamme on helppo liittyä mukaan aktiiviseen joukkoomme.
Ota rohkeasti yhteyttä.